Investeren in kwaliteit

Welkom bij Estano Originale, waar traditioneel vakmanschap en passie voor wijnbouw samenkomen op ons schilderachtige landgoed in Sicilië. Onder leiding van wijnmaker Anno Giesbers en zijn partner Esther, cultiveren wij met zorg en aandacht onze catarratto druiven tot een uitzonderlijk zuivere witte wijn.

Investeren in Wijn

Na een zorgvuldig rijpingsproces wordt onze wijn op traditionele wijze gebotteld. Deze topkwaliteit wijn vindt zijn weg naar vooraanstaande restaurants door heel Nederland, dankzij de efficiënte distributie van onze Nederlandse handelsonderneming. Door te investeren in Estano Originale, investeert u niet alleen in topwijn, maar ook in een bewezen concept dat geliefd is bij kenners en liefhebbers.

Investeren in Land

Onze wijngaarden en olijfgaarden strekken zich uit over het vruchtbare Siciliaanse landschap, waar elke plant met respect voor natuur en traditie wordt verzorgd. Estano Originale gebruikt enkel biologische methoden om zowel de wijn als onze premium olijfolie te produceren. Uw investering draagt direct bij aan de duurzaamheid en expansie van ons landgoed.

Investeren in Olijfolie

Net als onze wijn, wordt onze olijfolie gemaakt van de beste, biologisch geteelde olijven, waardoor deze van ongekende kwaliteit is. Door te investeren in Estano Originale, neemt u deel aan de productie van deze voortreffelijke olijfolie, die net als onze wijn, hoog aangeschreven staat.

Crowdfunding Campagne 2024

Begin 2024 lanceert Estano Originale een spannende crowdfunding campagne om onze liquiditeit te verhogen en de snelle groei te ondersteunen. Wij bieden een aantrekkelijk rendement van 9% per jaar over een periode van 6 jaar, waarbij de eerste twee jaar aflossingsvrij zijn. Door nu te investeren, kunt u deel uitmaken van ons succes en investeren in hoogwaardige producten die met respect voor natuur en traditie worden gemaakt.

Ontdek meer over deze unieke investeringskans – Bezoek onze website voor alle details. Of u nu gefascineerd bent door de rijkdom van Sicilië, de liefde voor wijn, of de allure van pure olijfolie, Estano Originale verwelkomt u om te investeren in iets dat echt bijzonder is.

BLIJF IN CONTACT!

Wij houden u graag op de hoogte van ons laatste nieuws en aanbiedingen

Wij versturen geen spam! Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

dati di prova olio estano